Windows 10 kurarken Recovery hatası

Tamam şimdi USB'yi takın USB girişine ve PC'yi yeniden başlatın ve USB'den bilgisayarın açılması için Boot edebilmesi gerekiyor. Boot tuşunu bilmeniz devamlı o tuşa tekrar tekrar basıp Boot etmesini sağlamanız gerekiyor.

BIOS'tan flash ile boot ettim
PC'nin basindayim istedinizi yapabiliron yardim ederseniz tesekkurler oncelikle
Bios tan flash ile boot ettim

Kurulum ekranı geldiğinde alt kısımda onarım seçeneği olacaktır. Eğer yoksa bir kez ileri diyerek alt kısma yine bakın orada olmalı onarıma tıklayınca sorun gider ve gelişmiş seçenekleri seçip orada sistem geri yüklemeyi görürsünüz.

O ekran Win 10 kurarken gelmiyor Win 10 mavi pencerede 5 10 dk bekliyor ve o hatayi aliyorum

Win 10 kurarken daha ilerlemeden onarım seçeneği mevcuttur altta ona tıklayacaksınız.

Usta anlamadim ne yalan soyluyum simdi PC'yi flash bellek ile açtım ondan oncesinimi diyorsunuz eger onu demiyosaniz oyle bir şey yok

Flash eğer kurulum medyası içeriyorsa ve flashı Boot etmiş iseniz kurulum ekranı gelmelidir. İşte tam orada ayrıca altta onarım diye yazar. Hemen kurulum ekranı ilk gelince yoksa bir kez ilerle deyince de görünebilir tam emin değilim.

Yok usta ya maalesef yok oyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…