K kadiremir10 Femtopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 9 22 Mart 2023 #1 Yardım eder misiniz Windows 10 yüklemeye çalışırken sistem biriminde gereken miktarda boş alan yok uyarısı aldim. Disk tamamen boş.
Yardım eder misiniz Windows 10 yüklemeye çalışırken sistem biriminde gereken miktarda boş alan yok uyarısı aldim. Disk tamamen boş.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 22 Mart 2023 #2 kadiremir10 dedi: Yardım eder misiniz Windows 10 yüklemeye çalışırken sistem biriminde gereken miktarda boş alan yok uyarısı aldim. Disk tamamen boş. Genişletmek için tıkla... Disk arızalı kadiremir10 dedi: Yardım eder misiniz Windows 10 yüklemeye çalışırken sistem biriminde gereken miktarda boş alan yok uyarısı aldim. Disk tamamen boş. Genişletmek için tıkla... Yeni disk al
kadiremir10 dedi: Yardım eder misiniz Windows 10 yüklemeye çalışırken sistem biriminde gereken miktarda boş alan yok uyarısı aldim. Disk tamamen boş. Genişletmek için tıkla... Disk arızalı kadiremir10 dedi: Yardım eder misiniz Windows 10 yüklemeye çalışırken sistem biriminde gereken miktarda boş alan yok uyarısı aldim. Disk tamamen boş. Genişletmek için tıkla... Yeni disk al
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Kaan emre öz dedi: Disk arızalı. Yeni disk al. Genişletmek için tıkla... Nasıl emin olabiliyorsunuz hocam kurulan Windows modluysa ya da disk sök tak yapıldıysa ve BIOS ayarlanmadıysa bu sorun olabilir.
Kaan emre öz dedi: Disk arızalı. Yeni disk al. Genişletmek için tıkla... Nasıl emin olabiliyorsunuz hocam kurulan Windows modluysa ya da disk sök tak yapıldıysa ve BIOS ayarlanmadıysa bu sorun olabilir.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 22 Mart 2023 #4 HDDKullanıyorum dedi: Nasıl emin olabiliyorsunuz hocam kurulan Windows modluysa ya da disk sök tak yapıldıysa ve BIOS ayarlanmadıysa bu sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal arızalıdır
HDDKullanıyorum dedi: Nasıl emin olabiliyorsunuz hocam kurulan Windows modluysa ya da disk sök tak yapıldıysa ve BIOS ayarlanmadıysa bu sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal arızalıdır
K kadiremir10 Femtopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 9 22 Mart 2023 #5 Kaan emre öz dedi: Disk arızalı. Genişletmek için tıkla... Disk arızalı olamaz başka işletim sistemleri çok kolay yükleniyor.
Kaan emre öz dedi: Disk arızalı. Genişletmek için tıkla... Disk arızalı olamaz başka işletim sistemleri çok kolay yükleniyor.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 22 Mart 2023 #6 kadiremir10 dedi: Disk arızalı olamaz başka işletim sistemleri çok kolay yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Windows arızalı o zaman
kadiremir10 dedi: Disk arızalı olamaz başka işletim sistemleri çok kolay yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Windows arızalı o zaman
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #7 kadiremir10 dedi: Disk arızalı olamaz başka işletim sistemleri çok kolay yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığınız Windows orijinal mi modlumu.
kadiremir10 dedi: Disk arızalı olamaz başka işletim sistemleri çok kolay yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığınız Windows orijinal mi modlumu.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 22 Mart 2023 #9 kadiremir10 dedi: Modlu asla kullanmam. Genişletmek için tıkla... Fedora kullan daha iyi
K kadiremir10 Femtopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 9 22 Mart 2023 #10 Kaan emre öz dedi: Fedora kullan daha iyi Genişletmek için tıkla... İkinci işletim sistemimdi ama aynı diskte olduğu için uçtu gitti o.
Kaan emre öz dedi: Fedora kullan daha iyi Genişletmek için tıkla... İkinci işletim sistemimdi ama aynı diskte olduğu için uçtu gitti o.