T towrecked Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 USB ile kurdum ve böyle hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 5 Mayıs 2021 #2 towrecked dedi: USB ile kurdum ve böyle hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını atar mısın?
towrecked dedi: USB ile kurdum ve böyle hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını atar mısın?
Muhammet5444 Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 172 5 Mayıs 2021 #3 towrecked dedi: USB ile kurdum ve böyle hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bir hata.
towrecked dedi: USB ile kurdum ve böyle hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bir hata.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 5 Mayıs 2021 #4 towrecked dedi: USB ile kurdum ve böyle hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kurulum bitince USB'yi çıkar.
towrecked dedi: USB ile kurdum ve böyle hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kurulum bitince USB'yi çıkar.
T towrecked Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #5 Hayır Windows 10 kurmadam kapanıyor Windows simgesi geliyor.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 7 Mayıs 2021 #6 towrecked dedi: Hayır Windows 10 kurmadam kapanıyor Windows simgesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını atabilir misin? Sorunu anlayamıyoruz. towrecked dedi: Hayır Windows 10 kurmadam kapanıyor Windows simgesi geliyor. Genişletmek için tıkla... USB yi yanlış yazmış olabilirsiniz.
towrecked dedi: Hayır Windows 10 kurmadam kapanıyor Windows simgesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını atabilir misin? Sorunu anlayamıyoruz. towrecked dedi: Hayır Windows 10 kurmadam kapanıyor Windows simgesi geliyor. Genişletmek için tıkla... USB yi yanlış yazmış olabilirsiniz.
T towrecked Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #7 i0mv15.png bu ekran geliyor yeniden başlatıyor
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 7 Mayıs 2021 #8 towrecked dedi: i0mv15.png bu ekran geliyor yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal USB'yi yanlış yazmışsınız.
towrecked dedi: i0mv15.png bu ekran geliyor yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal USB'yi yanlış yazmışsınız.
T towrecked Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #9 ben yazmadım kendi microsoft sitesindeki windows 10 kurulum indirdim usb işlem yaptım windows 10 usb yardım edebilirmisiniz
ben yazmadım kendi microsoft sitesindeki windows 10 kurulum indirdim usb işlem yaptım windows 10 usb yardım edebilirmisiniz
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #10 towrecked dedi: Ben yazmadım kendi Microsoft sitesindeki Windows 10 kurulum indirdim USB işlem yaptım. Windows 10 USB yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı açabiliyorsanız USB'nin içindekileri temizleyip tekrar içine Windows kurmanızı öneririm.
towrecked dedi: Ben yazmadım kendi Microsoft sitesindeki Windows 10 kurulum indirdim USB işlem yaptım. Windows 10 USB yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı açabiliyorsanız USB'nin içindekileri temizleyip tekrar içine Windows kurmanızı öneririm.