ozan kaua Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 27 Ocak 2023 #1 Herkese iyi günler Windows 10 kurarken laptopa problem yaşıyorum boot menüye geliyorum seçiyorum flash belleği ama Windows logosu geliyor gibi oluyor sonra hemen gidiyor siyah ekran oluyor acaba sebebi nedir laptopun modeli Samsung r719. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2023
Herkese iyi günler Windows 10 kurarken laptopa problem yaşıyorum boot menüye geliyorum seçiyorum flash belleği ama Windows logosu geliyor gibi oluyor sonra hemen gidiyor siyah ekran oluyor acaba sebebi nedir laptopun modeli Samsung r719.
Anıl Utku Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 120 Yer Burdur Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İntel Core i5 4 Gb Ram DDR3 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #2 Flash belleğe kurmak için kullandığınız ISO dosyasını değiştirip tekrar dener misiniz? Ve flash belleğe nasıl kuruyorsunuz?
Flash belleğe kurmak için kullandığınız ISO dosyasını değiştirip tekrar dener misiniz? Ve flash belleğe nasıl kuruyorsunuz?