Windows 10 kurarken siyah ekranda tire kalıyor

WandaaMaximoff

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşimin bilgisayarına Windows 10 Home kuracaktim. Lakin siyah ekranda tire olarak kalıyor. İlk önce Media Creation Tool ile oluşturduk aynı, sonra ISO yazdık yine aynı. pC'de UEFI desteği yok, Rufus üzerinden MBR'yi seçiyorum. Sıkıntı nedir?

Modlu Windows 10 kurdum. Beğenmed orijinale döneceğim. Destekliyor yani.

Eki Görüntüle 1819761
Bu ekranda kalıyor şimdi.

Sizin BIOS'unuz eski tip herhalde. Benimki de eski tip. Flash diskinize Ventoy yazıdırıp ISO'yu atın içine olacaktır modlu Windows 10 kurmayın sonra driver uyumsuzlukları ortaya çıkar bir de onlardan kaynaklı oluşan mavi ekranlarla uğraşırsınız.

Orijinal sitesinden.

BIOS eski o yüzden anlamıyorum fotoğraf atsam yardımci olur musunuz?

At yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

Modlu Windows 10 kurdum. Beğenmed orijinale döneceğim. Destekliyor yani.

Eki Görüntüle 1819761

Sizin flashınızı o esnada görmemiş olabilir.

Arkadaşimin bilgisayarına Windows 10 Home kuracaktim. Lakin siyah ekranda tire olarak kalıyor. İlk önce Media Creation Tool ile oluşturduk aynı, sonra ISO yazdık yine aynı. PC'de UEFI desteği yok, Rufus üzerinden MBR'yi seçiyorum. Sıkıntı nedir?

Benim bildiğim artık Windows bilgisayarların çoğunda artık Windows 10 Pro var çünkü ISO'ların hepsi artık birleştirildi ondan Windows 10 Pro oldu birkaç program ile Windows 10 Pro kuracağız.

Arkadaşimin bilgisayarına Windows 10 Home kuracaktim. Lakin siyah ekranda tire olarak kalıyor. İlk önce Media Creation Tool ile oluşturduk aynı, sonra ISO yazdık yine aynı. PC'de UEFI desteği yok, Rufus üzerinden MBR'yi seçiyorum. Sıkıntı nedir?

Benim bildiğim artık Windows bilgisayarların çoğunda artık Windows 10 Pro var çünkü ISO'ların hepsi artık birleştirildi ondan Windows 10 Pro oldu birkaç program ile Windows 10 Pro kuracağız. Çünkü Media Creation Tool ile sadece Windows 10 Pro kuruluyor.

Modlu win10 kurdum. Beğenmed orijinale döneceğim. Destekliyor yani.

Eki Görüntüle 1819761
Entere basıp ilerlemen lazım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı