luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 Msinfo32'den baktığımda BIOS modu UEFI olarak gözüküyor.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 luanq dedi: Msinfo32'den baktığımda BIOS modu UEFI olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz.
luanq dedi: Msinfo32'den baktığımda BIOS modu UEFI olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #3 AGjesurzz dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Şuan sistemim UEFİ değil mi?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 22 Haziran 2021 #4 Seçmezseniz olmaz. luanq dedi: Şu an sistemim UEFI değil mi? Genişletmek için tıkla... UEFI.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #5 luanq dedi: Şu an sistemim UEFI değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Ama bilgisaayr açılırken bilgisayar markasının logosu çıkıyorsa UEFI, çıkmıyorsa ve Windows logosu çıkıyorsa UEFI değil.
luanq dedi: Şu an sistemim UEFI değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Ama bilgisaayr açılırken bilgisayar markasının logosu çıkıyorsa UEFI, çıkmıyorsa ve Windows logosu çıkıyorsa UEFI değil.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #6 AGjesurzz dedi: Değil. Ama bilgisaayr açılırken bilgisayar markasının logosu çıkıyorsa UEFI, çıkmıyorsa ve Windows logosu çıkıyorsa UEFI değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:07'deki gibi yaptım.
AGjesurzz dedi: Değil. Ama bilgisaayr açılırken bilgisayar markasının logosu çıkıyorsa UEFI, çıkmıyorsa ve Windows logosu çıkıyorsa UEFI değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:07'deki gibi yaptım.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #7 luanq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:07'deki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... O zaman UEFI hocam.
luanq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:07'deki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... O zaman UEFI hocam.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #8 luanq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:07'deki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... @ @Er73748
luanq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:07'deki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... @ @Er73748