7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 18 Kasım 2023 #11 Download Recuva | Recover deleted files, free! Recover and un-delete files with Recuva, the award-winning file recovery tool by the makers of CCleaner. Download the latest version today. www.ccleaner.com Silinen verileri kurtarmak için en başarılı program budur. Bunu deneyebilirsiniz.
Download Recuva | Recover deleted files, free! Recover and un-delete files with Recuva, the award-winning file recovery tool by the makers of CCleaner. Download the latest version today. www.ccleaner.com Silinen verileri kurtarmak için en başarılı program budur. Bunu deneyebilirsiniz.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 18 Kasım 2023 #12 Egemen Başol dedi: Yokmu yapabilecek bir şey lütfen yoksa öldüm Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bir programla deneyin. En azından bir şeyler geri gelir. Egemen Başol dedi: Arkadaşlar ben Windows 10 ve Windows 11 2 işletim sistemi kurarken yanlışlıkla C siskni silmişim. Naısl getireceğim bilmiyorum. Ama annemin bilgisayarı iş dosyaları. Ağlıyorum nasıl yapacağım? Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki şu anda bilgisayarınızda bir işletim sistemi var mı? Son düzenleme: 18 Kasım 2023
Egemen Başol dedi: Yokmu yapabilecek bir şey lütfen yoksa öldüm Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bir programla deneyin. En azından bir şeyler geri gelir. Egemen Başol dedi: Arkadaşlar ben Windows 10 ve Windows 11 2 işletim sistemi kurarken yanlışlıkla C siskni silmişim. Naısl getireceğim bilmiyorum. Ama annemin bilgisayarı iş dosyaları. Ağlıyorum nasıl yapacağım? Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki şu anda bilgisayarınızda bir işletim sistemi var mı?
Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #13 TH6 dedi: Dediğim gibi bir programla deneyin. En azından bir şeyler geri gelir. Peki şu anda bilgisayarınızda bir işletim sistemi var mı? Genişletmek için tıkla... Var windows 10 700598 dedi: Download Recuva | Recover deleted files, free! Recover and un-delete files with Recuva, the award-winning file recovery tool by the makers of CCleaner. Download the latest version today. www.ccleaner.com Silinen verileri kurtarmak için en başarılı program budur. Bunu deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2020069 Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağız
TH6 dedi: Dediğim gibi bir programla deneyin. En azından bir şeyler geri gelir. Peki şu anda bilgisayarınızda bir işletim sistemi var mı? Genişletmek için tıkla... Var windows 10 700598 dedi: Download Recuva | Recover deleted files, free! Recover and un-delete files with Recuva, the award-winning file recovery tool by the makers of CCleaner. Download the latest version today. www.ccleaner.com Silinen verileri kurtarmak için en başarılı program budur. Bunu deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2020069 Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağız
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 18 Kasım 2023 #14 Egemen Başol dedi: Var windows 10 Onu nasıl yapacağız Genişletmek için tıkla... O windows 10'a bu uygulamayı indir, diski seçip tarama yap.
Egemen Başol dedi: Var windows 10 Onu nasıl yapacağız Genişletmek için tıkla... O windows 10'a bu uygulamayı indir, diski seçip tarama yap.
Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #15 Yükledim Ne diyebilirim bu ekranda Dosya Ekleri image.jpg 93,7 KB · Görüntüleme: 43
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 18 Kasım 2023 #16 Egemen Başol dedi: Yükledim Ne diyebilirim bu ekranda Genişletmek için tıkla... CCleaner'i değil, recuvayı indireceksiniz. Thanks for downloading CCleaner www.ccleaner.com
Egemen Başol dedi: Yükledim Ne diyebilirim bu ekranda Genişletmek için tıkla... CCleaner'i değil, recuvayı indireceksiniz. Thanks for downloading CCleaner www.ccleaner.com
Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #17 700598 dedi: O windows 10'a bu uygulamayı indir, diski seçip tarama yap. Genişletmek için tıkla... Tamamdır 1 saniyenizi alacağım Oluyor mu? Dosya Ekleri image.jpg 179,4 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 18 Kasım 2023
700598 dedi: O windows 10'a bu uygulamayı indir, diski seçip tarama yap. Genişletmek için tıkla... Tamamdır 1 saniyenizi alacağım Oluyor mu?
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 18 Kasım 2023 #18 Egemen Başol dedi: Tamamdır 1 saniyenizi alacağım Oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, tamamlanana kadar bekleyin. İşlem tamamlanana kadar arka planda başka şeylerle (video izlemek, oyun vb.) uğraşmamanızı tavsiye ediyorum.
Egemen Başol dedi: Tamamdır 1 saniyenizi alacağım Oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, tamamlanana kadar bekleyin. İşlem tamamlanana kadar arka planda başka şeylerle (video izlemek, oyun vb.) uğraşmamanızı tavsiye ediyorum.
Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #19 700598 dedi: Evet, tamamlanana kadar bekleyin. İşlem tamamlanana kadar arka planda başka şeylerle (video izlemek, oyun vb.) uğraşmamanızı tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam en azından format attık artık destekleyenoyunlarımı tükleyebilirim 700598 dedi: Evet, tamamlanana kadar bekleyin. İşlem tamamlanana kadar arka planda başka şeylerle (video izlemek, oyun vb.) Uğraşmamanızı tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkür ederim olmasa bile benim için hâla uğraşıyorsunuz
700598 dedi: Evet, tamamlanana kadar bekleyin. İşlem tamamlanana kadar arka planda başka şeylerle (video izlemek, oyun vb.) uğraşmamanızı tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam en azından format attık artık destekleyenoyunlarımı tükleyebilirim 700598 dedi: Evet, tamamlanana kadar bekleyin. İşlem tamamlanana kadar arka planda başka şeylerle (video izlemek, oyun vb.) Uğraşmamanızı tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkür ederim olmasa bile benim için hâla uğraşıyorsunuz
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 18 Kasım 2023 #20 Egemen Başol dedi: Hocam en azından format attık artık destekleyenoyunlarımı tükleyebilirim Size de teşekkür ederim olmasa bile benim için hâla uğraşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Rica ederim
Egemen Başol dedi: Hocam en azından format attık artık destekleyenoyunlarımı tükleyebilirim Size de teşekkür ederim olmasa bile benim için hâla uğraşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Rica ederim