Windows 10 kurarken yapılacak en iyi performans ayarları nelerdir?

Makaleler
2
Yer
5391AA Netherlands
Daha fazla  
Meslek
ben mezun oldum la
Mesela bir yerde kurarken internete bağlanmak gerektiği yazıyordu. Bunun gibi şeyleri yazar mısınız? Bir konuda kullanılmayan hizmetleri kapatma komutları falan vardı ama bulamadım. Önceden yapmaya çalıştığımda ise bir sebepten çalışmadı. Kurulum yaparken bu tip şeyleri nasıl yapmam gerek? O konuda Defender'ı kapatmayı bile gösteriyordu konu sahibi.

Son düzenleme:
İlk önce güncellemeleri yapın.
Daha sonra aygıt yöneticisinde kurulamayan sürücü varsa donanım kimliği ile konu açın.
Onlar da kurulduktan sonra ekran kartı ve chipset sürücüsünü kurabilirsiniz/güncelleyebilirisiniz.
Daha sonra Steam gibi progrmları kurup oyun oynayabilirsiniz

Benim Windows 10'u hızlandırmak için bir rehberim var, istersen atarım.
Mesela bir yerde kurarken internete bağlanmak gerektiği yazıyordu.
Bu internete bağlanmama olayı ilk kurulumda iken Microsoft hesabına giriş yapmamak için, normalde Windows 10 kurulum ekranında iken seni Microsoft hesabına giriş yapmaya zorluyor, giriş yaptığın zamanda arka planda verileri senkronize ediyor, eh bu da işlemcine yük oluyor. Kurulumdayken internete bağlanmazsan seni giriş yapmaya zorlamıyor.

Hocam modlu windows kullanın ghostspectre os gibi. Güvenlik takıntınız varsa Windows 10 Performance script yazın googleye indirip tweak uygulayın.

Çok güzel olur. Hazır bakımı yapılmış RAM ekletilmiş bilgisayarı formatlayayım diye düşündüm.
Formatlamak iyi olur.

Buyrun bu da rehberim, yardıma ihtiyacın varsa söyle, ha bu arada rehberde bir tane programdan bahsettim ve o programın işlemi bitirince "operation succesful" diye bir pencere çıkardığından bahsettim, program artık öyle bir pencere çıkarmayacak, onun yerine powershell'de tamamlandığı yazacak.

Bilgisayar akşam geldiği zaman hemen yapacağım teşekkür ederim.

Hocam modlu Windows kullanın ghostspectre OS gibi. Güvenlik takıntınız varsa Windows 10 performance script yazın Google'a indirip Tweak uygulayın.

Açık konuşayım ciddi derecede teknoloji cahiliyim. Dediğiniz cümlelerden tek kelime anlayamadım. Olsun normal Windows iyidir

Açık konuşayım ciddi derecede teknoloji cahiliyim. Dediğiniz cümlelerden tek kelime anlayamadım. Olsun normal Windows iyidir
Ben sana açıklayim: adam modlu Windows kullanın derken başka adamların düzenlediği Windows sürümlerinden bahsediyor, bunlar birisinin yaptığı özelleştirilmiş Windows'lar, bir program aracıığı ile yapıyorlar, ama bazen bazı özel ISO yapan kişiler içine zararlı yazılım koyabiliyor (koymayanda var bu tamamen güvenip güvenmeme meselesi). İstersen kendi özel ISO'nu da yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…