Windows 10 kurarsam Windows 8.1 kalacak mı?

Roma1972

Hectopat
Beyler benim laptopum Windows 8.1 gecenlerde kuzenim Win 10 indirmisti de sonrasinda mavi ekran geldi guvenli moda da giremedim kendi laptopuna yapinca sorun olmadi da benimkine yapinca sorun oldu 2-3 kez tekrar denedi olmadi simdi ben internetten ucretsiz Windows 10 Pro indirip USB bellege atarsam ve oradan Win 10 kurarsam bir sorun olur mu? Ve yapinca Windows 8.1 kalicak mı yoksa silinecek mi? Tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler benim laptopum Windows 8.1 gecenlerde kuzenim Win 10 indirmisti de sonrasinda mavi ekran geldi guvenli moda da giremedim kendi laptopuna yapinca sorun olmadi da benimkine yapinca sorun oldu 2-3 kez tekrar denedi olmadi simdi ben internetten ucretsiz Windows 10 Pro indirip USB bellege atarsam ve oradan Win 10 kurarsam bir sorun olur mu? Ve yapinca Windows 8.1 kalicak mı yoksa silinecek mi? Tesekkurler.

Kurulum yaparken seçeceğin yapılandırmaya bağlı olarak kalabilir veya silinebilir, eğer temiz kurulum yapmak istersen tüm yedeklerini al ve kurulum sırasında HDD'yi biçimlendireceğin sırada herşeyi sil, disk tek bir parça olarak kalacak sildikten sonra. Bu tek parça kalan diski istediğin boyutta biçimlendirerek temiz kurulum yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolardan yararlanıp temiz kurulum yaparsan sorun kalmaz büyük ihtimal ve 8.1 silinir.

Ben Windows 7'yi Windows 10 yaptım. Sonra tekrardan Windows 7'ye geçtim. Sistemim yetmediğinden ama halen Windows 10 dosyaları var. Kısacası Windows 8.1 dosyaları gitmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı