Carlos Vinicius
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar elimde bir Samsung bilgisayar var. Windows 10 22H2 kurunca kasıyordu. Bende farklı farklı işletim sistemleri (tiny7, Android, Windows 10 LTSB 2015) kurdum ama Windows 10 LTSB 2015 kurduğum an bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açınca fan, RAM, HDD hepsi çalışıyordu ama ekrana hiçbir görüntü gelmiyordu. Ekranı sanki bilgisayar kapalıymış gibi duruyordu. Hatta farklı HDD ve RAM denedim ama sorun devam ediyor. Nasıl çözülür?
Bugün biraz denedim ama nadiren de olsa açıldı sonra içine AncOS V1 kurdum sonra da sorun düzeldi mi diye bilgisayarı kapattım sonra da yeniden açmaya çalışınca aynı sorun devam ediyor. Artık birdenbire ne olduysa her şey Windows 10 LTSB'yi kurduktan sonra oldu. LTSB'yi kurmadan önce öyle bir sorun yoktu.
Bugün biraz denedim ama nadiren de olsa açıldı sonra içine AncOS V1 kurdum sonra da sorun düzeldi mi diye bilgisayarı kapattım sonra da yeniden açmaya çalışınca aynı sorun devam ediyor. Artık birdenbire ne olduysa her şey Windows 10 LTSB'yi kurduktan sonra oldu. LTSB'yi kurmadan önce öyle bir sorun yoktu.
Son düzenleme: