B BdrcNN Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Merhabalar ben yeni bir PC aldim ve Win 10 kurdum. BIOS guncellemesini yaparsam bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
M mehmtee10 Decapat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 98 Makaleler 1 20 Ocak 2021 #2 olmaz bios güncellemeyle işletim sisteminin bir alakası yok
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 Olmaz aksine pc daha stabil hale gelir
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 20 Ocak 2021 #4 BdrcNN dedi: Merhabalar ben yeni bir PC aldim ve Win 10 kurdum. BIOS guncellemesini yaparsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemek ile işletim sisteminin alakası yoktur, güncelleyebilirsiniz, ancak dikkat edin güncelleme sırasında elektrikler giderse anakart bir daha çalışmayabilir.
BdrcNN dedi: Merhabalar ben yeni bir PC aldim ve Win 10 kurdum. BIOS guncellemesini yaparsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemek ile işletim sisteminin alakası yoktur, güncelleyebilirsiniz, ancak dikkat edin güncelleme sırasında elektrikler giderse anakart bir daha çalışmayabilir.
B BdrcNN Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #5 Bazı yerlerde Windows kurduktan sonra BIOS guncellenirse PC bozulur vs bir şeyler görmüştum yani bir sıkıntı olmaz değil mi? mehmtee10 dedi: Olmaz BIOS güncellemeyle işletim sisteminin bir alakası yok. Genişletmek için tıkla...
Bazı yerlerde Windows kurduktan sonra BIOS guncellenirse PC bozulur vs bir şeyler görmüştum yani bir sıkıntı olmaz değil mi? mehmtee10 dedi: Olmaz BIOS güncellemeyle işletim sisteminin bir alakası yok. Genişletmek için tıkla...