ASUS Gaming laptopum var ve bilgisayar açılıyordu Windows açılmıyordu. Ben de sıfırdan Windows 10 kurmaya çalışıyorum. Kurulum safhaları geçiyor 'hazırlanıyor' kısmından sonra çark dönüyor ve donup kalıyor. Sebebi ne olabilir sizce? Bilgisayarda SSD yok HDD var. HDD bozulmuş olabilir mi ya da işlemcisinde bir problem olabilir mi? Bilgisi olan var mıdır arkadaşlar?
Hocam uzun zaman bekledim ama beklemeye alakası yok sanırım, çünkü donuyor bilgisayar. SSD alıp taksam ona kurmayı denesem aynı sonuçla karşı karşıya kalır mıyım acaba.
Hocam uzun zaman bekledim ama beklemeye alakası yok sanırım, çünkü donuyor bilgisayar. SSD alıp taksam ona kurmayı denesem aynı sonuçla karşı karşıya kalır mıyım acaba?