Windows 10 kurma

Roma1972

Hectopat
Beyler benim laptopuma kuzenim Windows 10 kurdu. Sorun olustu. Mavi ekran geliyordu. 4 5 kez yaptik ama yine de mavi ekran geliyordu. Kendi laptopuna yapti sorun olmadi. Simdi ben 8.1 kullaniyorum. Simdi Windows 10 indirsem Technopat'in linkinden sorun olusur mu? Yine mavi ekran gelir mi veya Windows 10 kurarsam 8.1 gider mi? Bir de Win10 kurarsam FreeDOS bilgisayara kurma videosuna mi bakayim? simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyip kurulumu yapınız. Donanım arızası sebebiylede hata alabilirsiniz. Mavi ekran hatası alırsanız, alt kısımda yer alan hata kodunu / açıklamasını bizlerle paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam büyük ihtimalle yazım yanlışı dolayısıyla biraz sohbet banı yediniz ama yine de yazayım ne de olsa saçma kurallar :/. Neyse konuya dönelim laptop eğer ilk Windows 8.1 ile geldiyse kalabilirsin ama illa ki Windows 10 diyorsan Technopat ya da başka aracılardan indirme direkt olarak Microsoft'tan indir hem Rufus'a da gerek kalmaz Media creation tool ile. Şahsen ben Rufus'dan daha başarılı buluyorum. Ama yine de sen bilirsin ben olsaydım Microsoft'tan Media creation tool ile USB ya da ISO'yu tekrar oluştururdum. Daha güvenilir sonuçta...

Windows 10'a yükseltirsen Windows 8.1 gider.

Abim Bu Laptop 2 El Laptop Windows 8.1 de gelmisti bana Geldiginde Sorun Hic Yoktu Sonra lisans bittiginde kuzenimde dedim win10 yapsin win10 seviyodum oda yapti eve getirince dondu sonra mavi ekran hatasi verdi kuzenime goturdum 2 3 gun orda kaldi denedi ama yapamadi simdi MediaCreation indi ne yapmam gerek?

Sistem özellikleriniz neler yazabilir misiniz?

Sistem özellikleriniz neler yazabilir misiniz?
i7 4700MQ 16 ram intel hd graphics 4600 amd radeon 8600/8700m ama amd calismiyor amd ayarlarina girince mavi erkan veriyor bende guvenli moda girip ddu ile siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…