Çözüldü Windows 10 kurmak için USB bellek hazırlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enestie

Decapat
Merhabalar, yeni aldığım PC'ye Windows 10 yüklemek için USB bellek kullandım fakat Rufus ile ISO dosyasını belleğe yüklediğim zaman yanında bir h diski oluştu. Bunu nasıl kaldırabilirim?

usb.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar, yeni aldığım PC'ye Windows 10 yüklemek için USB bellek kullandım fakat Rufus ile ISO dosyasını belleğe yüklediğim zaman yanında bir h diski oluştu. Bunu nasıl kaldırabilirim?

Eki Görüntüle 622466
Format işleminiz bittikten sonra tekrar Rufus'u açıp Önyüklenebilir Değil seçeneğini seçersiniz ve ekstra oluşan disk silinir. Oluşan yeni diski de biçimlendirebilirsiniz.

Eki Görüntüle 622466
Format işleminiz bittikten sonra tekrar Rufus'u açıp Önyüklenebilir Değil seçeneğini seçersiniz ve ekstra oluşan disk silinir. Oluşan yeni diski de biçimlendirebilirsiniz.

Çözüm

Eki Görüntüle 622466
Hiiiç Rufuscuk ile uğraşmayın, direkt ISO'nun içindekileri yeni biçimlendirilmiş flasha atın veya Microsoft sitesinden indireceğiniz Windows 10 kurma aracı ile flash hazırlayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Çağlar0707 lütfen engin ama doğru olmayan bilgilerini sakla. Yanlış bilgilendirme yapıyorsun iso dosyası ile bootable disk oluşturmak daha iyidir. Ayrıca anakart eski ise format çalışmayabilir bile. Lütfen yazım hatası yapmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı