Kurumi Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Her Windows 10 kurmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Dosya Ekleri IMG_20240630_184205.jpg 192 KB · Görüntüleme: 88
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.410 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 Kurumi dedi: Her Windows 10 kurmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açık ise kapatıp dener misin?
Kurumi dedi: Her Windows 10 kurmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açık ise kapatıp dener misin?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.055 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 30 Haziran 2024 #3 Secure Boot'u BIOS'tan kapatıp USB'den yeniden başlatın.
Kurumi Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 Einstein dedi: Secure Boot açık ise kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı aldım şimdi? Dosya Ekleri IMG_20240630_184950.jpg 253,6 KB · Görüntüleme: 39
Einstein dedi: Secure Boot açık ise kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı aldım şimdi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.410 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 Kurumi dedi: Bu hatayı aldım şimdi? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasında sorun var hocam anakart nedir? Kurumi dedi: Bu hatayı aldım şimdi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip USB'ye ISO'yu tekrar yazdır.
Kurumi dedi: Bu hatayı aldım şimdi? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasında sorun var hocam anakart nedir? Kurumi dedi: Bu hatayı aldım şimdi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip USB'ye ISO'yu tekrar yazdır.
Kurumi Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #6 Einstein dedi: ISO dosyasında sorun var hocam anakart nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip USB'ye ISO'yu tekrar yazdır. Genişletmek için tıkla... Anakart modelini bilmiyorum sistem özetindede yazmıyor sadece Casper Busıness yazıyor
Einstein dedi: ISO dosyasında sorun var hocam anakart nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip USB'ye ISO'yu tekrar yazdır. Genişletmek için tıkla... Anakart modelini bilmiyorum sistem özetindede yazmıyor sadece Casper Busıness yazıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.410 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #7 Kurumi dedi: Anakart modelini bilmiyorum sistem özetindede yazmıyor sadece Casper busıness yazıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi USB'ye Windows ISO'su yazdır.
Kurumi dedi: Anakart modelini bilmiyorum sistem özetindede yazmıyor sadece Casper busıness yazıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi USB'ye Windows ISO'su yazdır.
Kurumi Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #8 Einstein dedi: Videodaki gibi USB'ye Windows ISO'su yazdır. Genişletmek için tıkla... Herşeyi yaptım şimdide mavi ekran geliyor ve bilgisayar kapanıyor
Einstein dedi: Videodaki gibi USB'ye Windows ISO'su yazdır. Genişletmek için tıkla... Herşeyi yaptım şimdide mavi ekran geliyor ve bilgisayar kapanıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.410 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #9 Kurumi dedi: Her şeyi yaptım şimdi de mavi ekran geliyor ve bilgisayar kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Durup dururkenmi böyle oldu hocam.
Kurumi dedi: Her şeyi yaptım şimdi de mavi ekran geliyor ve bilgisayar kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Durup dururkenmi böyle oldu hocam.
Kurumi Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #10 Einstein dedi: Durup dururkenmi böyle oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Evet dediğini yaptım mavi ekran geldi kapandı
Einstein dedi: Durup dururkenmi böyle oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Evet dediğini yaptım mavi ekran geldi kapandı