Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Ekim 2019 #1 Windows 10'da Recovery ISO'su oluşturmak için AOMEI Backupper kullanabilirsiniz. Aracı çalıştırın, Araçlar kısmına tıklayın ve Açılış Diski Oluştur deyin: Buradan Windows PE tabanlı açılış diski oluştur seçeneğini seçin: Bir sonraki adımda tercihen UEFI seçin: Son adımda ise ister fırıldak meyda, ister USB isterseniz de ISO seçebilirsiniz:
Windows 10'da Recovery ISO'su oluşturmak için AOMEI Backupper kullanabilirsiniz. Aracı çalıştırın, Araçlar kısmına tıklayın ve Açılış Diski Oluştur deyin: Buradan Windows PE tabanlı açılış diski oluştur seçeneğini seçin: Bir sonraki adımda tercihen UEFI seçin: Son adımda ise ister fırıldak meyda, ister USB isterseniz de ISO seçebilirsiniz:
TOCA Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 592 Çözümler 1 28 Ekim 2019 #2 USB seçersek USB'nin içindeki dosyalar silinecek midir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Ekim 2019 #3 TOCA dedi: USB seçersek USB'nin içindeki dosyalar silinecek midir? Genişletmek için tıkla... Evet. Çoğu durumda diskin uygun biçimde formatlanması gerekir.
TOCA dedi: USB seçersek USB'nin içindeki dosyalar silinecek midir? Genişletmek için tıkla... Evet. Çoğu durumda diskin uygun biçimde formatlanması gerekir.
sauths Megapat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Ekim 2019 #4 Oluşturulan ISO'yu nasıl kullanacağız? Rufus ile mi yazdıracağız USB'ye? ISO oluşturdum 370 MB tuttu neden bu kadar az? Oluşturduğum ISO'yu Virtualbox ile açmaya çalıştım fakat " No bootable medium found!" hatası verdi. Son düzenleme: 28 Ekim 2019
Oluşturulan ISO'yu nasıl kullanacağız? Rufus ile mi yazdıracağız USB'ye? ISO oluşturdum 370 MB tuttu neden bu kadar az? Oluşturduğum ISO'yu Virtualbox ile açmaya çalıştım fakat " No bootable medium found!" hatası verdi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Ekim 2019 #5 Evet, Rufus ile yazabilirsiniz. Kurtarma ISO'u sadece kurtarma için gerekli araçları içerir.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.692 Makaleler 3 Çözümler 16 29 Ekim 2019 #6 Kurtarma ISO'u ile birlikte AOMEI Backupper programını kullanıp yedek alıp yedeği geriye yükleyebiliyor muyuz? Aynı Acronis True Image programı gibi?
Kurtarma ISO'u ile birlikte AOMEI Backupper programını kullanıp yedek alıp yedeği geriye yükleyebiliyor muyuz? Aynı Acronis True Image programı gibi?