A aydoğan süer Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #1 Merhabalar Arkadaşlar. Windows 10 bilgisayarıma format atmak istedim resimdeki hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor şimdi ? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2015
Merhabalar Arkadaşlar. Windows 10 bilgisayarıma format atmak istedim resimdeki hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor şimdi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #2 Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile sürümünüze uygun kurulumu indirip 3. seçenek ile C'deki herşeyi silerek kurulum yapabilirsiniz ve ya USB'ye yazdırarak bilgisayarı USB ile başlatıp kurulum yapabilirsiniz.
Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile sürümünüze uygun kurulumu indirip 3. seçenek ile C'deki herşeyi silerek kurulum yapabilirsiniz ve ya USB'ye yazdırarak bilgisayarı USB ile başlatıp kurulum yapabilirsiniz.