Windows 10 "Kurtarma - PC'nizin/Aygıtınızın" onarılması gerekiyor problemi

Makaleler
35
Yeni bir bilgisayar aldım. Temiz W10 Home kurulumu yaptım. Gayet güzel açıldı.
Sonra driverları vs. her şeyi kurdum. Sonra Pro'ya yükseltmeye karar verdim. Yükseltirken sanırım bir aksilik yaptım ve bilgisayarımı her başlattığımda "PC'nizin/Aygıtınızın onarılması gerekiyor. " şeklinde hata alıyorum. Değişik olan şu ki "Onarmak için ESC'ye basın" dediğinde normal bir şekilde başlıyor fakat yeniden başlatınca yine mavi ekran geliyor, ESC'ye basında yine açılıyor ve söylediği diğer tuşlara basınca hiçbir şey olmuyor sadece yeniden başlıyor. Bu neden olur, nasıl düzeltebilirim? Yeniden mi kurmam gerekiyor?

Video kalitesinin kusuruna bakmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Yükseltme sırasında sistem kapandıysa Windows dosyaları çalışamayacağından bu hatayı veriyor bilgisayar. Temiz kurulum yap bence en iyisi sistemin kapanmamasına dikkat et.
Yükseltme sırasında sistem kapandıysa Windows dosyaları çalışamayacağından bu hatayı veriyor bilgisayar. Temiz kurulum yap bence en iyisi sistemin kapanmamasına dikkat et.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı