Windows 10 kurulacak sürümü belirlemek

LostSword

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Rufus ile Windows 10 1903 sürümü hazırlarken yansıma seçeneğini ve diğer ayarları hiç değiştirmeden kurunca Windows 10 Home Single Language olarak kurulum yapıyor. Yansıma seçeneğini Windows to GO seçince açılan pencerede diğer Windows seçenekleri açılıyor ve Windows 10 Pro'yu seçebiliyorum. Windows 10 Pro'yu seçince dosya sistemi NTFS oluyor FAT 32 seçeneği çıkmıyor. Rufus'u bu şekilde başlatınca USB belleği yazmaya başlatıyor fakat çok yavaş çalışıyor. Sabah saat 10 da başlattığım yazma işlemi saat 13: 30 itibarı ile %18. Ne yapabilirim nerede hata yapıyorum yardım ederseniz çok sevinirim. Rufus sürümü 3.6. 1551 USB bellek Toshiba 32 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows To Go seçeneği harici harddisk bağlayıp üzerine direkt Windows'u kurma işlemidir. Eğer böyle bir şey yapmacaksanız işiniz yok oralarda.

Metin belgesini açın.

[Channel]
Retail

Bunu metin belgesine yazın. Ardından farklı kaydet diyerek adını "ei.cfg" yapın. Bu dosyayı yaptığınız flaş içerisindeki source klasörünün içine atın. Artık soracaktır. Eğer source klasörü yoksa x32 veya x64 var ise, her iki klasörün de kendi source klasörü bulunur. İkisine de aynı dosyayı atın.

Dosya uzantısını .cfg mi olacak dediğinizi yapınca dosya uzantısı .txt olarak kaydediyor.
Dosya uzantısını .cfg mi olacak dediğinizi yapınca dosya uzantısı .txt olarak kaydediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…