7 796969 Zeptopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 30 Haziran 2024 #1 Windows 10 kurulu bilgisayara format atmak istiyorum ve içinde ne varsa silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim?
Windows 10 kurulu bilgisayara format atmak istiyorum ve içinde ne varsa silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.325 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 30 Haziran 2024 #2 796969 dedi: Windows 10 kurulu bilgisayara format atmak istiyorum ve içinde ne varsa silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurulum USB'si hazırla, açılışta onunla baştan kur, hdd/ssd seçiminde format/biçimlendir de, seni kurtarır.
796969 dedi: Windows 10 kurulu bilgisayara format atmak istiyorum ve içinde ne varsa silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurulum USB'si hazırla, açılışta onunla baştan kur, hdd/ssd seçiminde format/biçimlendir de, seni kurtarır.
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.047 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 796969 dedi: Windows 10 kurulu bilgisayara format atmak istiyorum ve içinde ne varsa silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... USB kullanarak yapabilirsin
796969 dedi: Windows 10 kurulu bilgisayara format atmak istiyorum ve içinde ne varsa silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... USB kullanarak yapabilirsin
7 796969 Zeptopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 30 Haziran 2024 #4 Mert Can Urcan dedi: Windows 10 kurulum USB'si hazırla, açılışta onunla baştan kur, hdd/ssd seçiminde format/biçimlendir de, seni kurtarır. Genişletmek için tıkla... Kurulum usb si nedir?
Mert Can Urcan dedi: Windows 10 kurulum USB'si hazırla, açılışta onunla baştan kur, hdd/ssd seçiminde format/biçimlendir de, seni kurtarır. Genişletmek için tıkla... Kurulum usb si nedir?
fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 796969 dedi: Kurulum usb si nedir? Genişletmek için tıkla... Forma usb si. Önce bir rufus indir. Daha sonra da bir iso dosyasına ihtiyacın var.
796969 dedi: Kurulum usb si nedir? Genişletmek için tıkla... Forma usb si. Önce bir rufus indir. Daha sonra da bir iso dosyasına ihtiyacın var.
7 796969 Zeptopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 30 Haziran 2024 #6 fedoralover dedi: Forma usb si. Önce bir rufus indir. Daha sonra da bir iso dosyasına ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
fedoralover dedi: Forma usb si. Önce bir rufus indir. Daha sonra da bir iso dosyasına ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.325 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 30 Haziran 2024 #7 796969 dedi: Windows 10 kurulu bilgisayara format atmak istiyorum ve içinde ne varsa silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Forumda sağ üstte arama yeri var, oraya yazınca çıkar şunun gibi. Rufus Önyüklemeli USB oluşturma aracı. Alternatifi olan uygulamalara göre daha hızlı. Windows USB'si hazırlarken kullandığımız yazılım. https://www.technopat.net/2023/05/24/freedos-bilgisayara-windows-nasil-kurulur/ www.technopat.net
796969 dedi: Windows 10 kurulu bilgisayara format atmak istiyorum ve içinde ne varsa silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Forumda sağ üstte arama yeri var, oraya yazınca çıkar şunun gibi. Rufus Önyüklemeli USB oluşturma aracı. Alternatifi olan uygulamalara göre daha hızlı. Windows USB'si hazırlarken kullandığımız yazılım. https://www.technopat.net/2023/05/24/freedos-bilgisayara-windows-nasil-kurulur/ www.technopat.net
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #8 En az 8 GB flash belleğe ihtiyacınız var. Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10'u kurulumunu indirip flash belleğinize kurabilirsiniz. Windows 10'u indirin
En az 8 GB flash belleğe ihtiyacınız var. Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10'u kurulumunu indirip flash belleğinize kurabilirsiniz. Windows 10'u indirin
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #9 Rufus ile USB'ye Windows ISO'su yazdırman gerekiyor en az 8 GB flash bellek yeterli olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rufus ile USB'ye Windows ISO'su yazdırman gerekiyor en az 8 GB flash bellek yeterli olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
7 796969 Zeptopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 30 Haziran 2024 #10 Mert Can Urcan dedi: Windows 10 kurulum USB'si hazırla, açılışta onunla baştan kur, hdd/ssd seçiminde format/biçimlendir de, seni kurtarır. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama ile format atmayı karıştırmışım. Sıfırlama nasıl oluyor peki
Mert Can Urcan dedi: Windows 10 kurulum USB'si hazırla, açılışta onunla baştan kur, hdd/ssd seçiminde format/biçimlendir de, seni kurtarır. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama ile format atmayı karıştırmışım. Sıfırlama nasıl oluyor peki