Temiz bir format için Rufus aracılığıyla Windows 10 veya 11 ISO'sunu indirip flash belleğinize yazdırın. Ondan sonra bilgisayarı flash bellekten başlatıp formatınızı atabilirsiniz.
Temiz bir format için Rufus aracılığıyla Windows 10 veya 11 ISO'sunu indirip flash belleğinize yazdırın. Ondan sonra bilgisayarı flash bellekten başlatıp formatınızı atabilirsiniz.
Tamam dediğimi yapıp flaş bellekten başlattıktan sonra sana nereye yükleyeceğini söylüyor. O kısımda SSD veya HDD seçip Sil diyorsun sonra silinmiş oluyor. Sonra devam diyerek yenisini kuruyorsun.Onu biliyorum zaten benim bahsettiğim zaten işletim sistemine sahip bilgisayara en baştan işletim sistemi kurmak ilk yapmam gereken var olanı silmek mi onu soruyorum.
TamamdırTamam dediğimi yapıp flaş bellekten başlattıktan sonra sana nereye yükleyeceğini söylüyor. O kısımda SSD veya HDD seçip Sil diyorsun sonra silinmiş oluyor. Sonra devam diyerek yenisini kuruyorsun.
Tamam dediğimi yapıp flash bellekten başlattıktan sonra sana nereye yükleyeceğini söylüyor. O kısımda SSD veya HDD seçip sil diyorsun sonra silinmiş oluyor. Sonra devam diyerek yenisini kuruyorsun.
Onu biliyorum zaten benim bahsettiğim zaten işletim sistemine sahip bilgisayara en baştan işletim sistemi kurmak ilk yapmam gereken var olanı silmek mi onu soruyorum.
Anladım ama elinizde videolu anlatım varsa link verebilir misinizFlashtan boot edip kurulum ekranına geldiğinizde disk seçmenizi isteyecek. Tek diskiniz var ise bütün disklere 1 kere tıklayıp sil seçeneğini seçin. Sonuncuyu sildiğiniz gibi bir disk oluşacak. O diske kurulumu yapın. Bu şekilde önceki Windows'u silmiş olursunuz.
Anladım ama elinizde videolu anlatım varsa link verebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.