Windows 10 kurulu bilgisayara Windows 10 kurulu harddisk takılır mı?

İlhan868

Kilopat
Daha geçen günlerde yeni bilgisayar aldım ve bilgisayarda SSD üzerine Windows 10 kurulmuştu. ben de kuzenimden aldığım harddiski takmak istiyorum fakat bu harddisk önceden kullanıldığı için içinde bazı veriler Windows 10 ve oyunlar kuruluydu. Şimdi ben bunu takarsam sıkıntı çıkarır mı?Ben bunu nasıl takabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
disk üzerindeki verileri çalışmadan görebilirsiniz, windows açılımı bios setupunda ssd yi ilk sıraya koyarsa normal şekilde açılır, disk 1. sıraya konursa diskteki windows üzerinden açılır (sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ancak açılışta f12 den ssd yi seçerek önlem alabilirsiniz)

Bilgisayarı bu HDD'den başlatmak istiyorsan bir şekilde bilgisayara bağla, sonra Boot Menu'ya girip oradan takdığın HDD'yi seç. O zaman sistem o diskten başlatılır. Yada HDD to USB dönüştürücü satın alıp bunu direk bilgisayara flaş bellek gibi takabilirsin ama çok ısınır dikkatli olmalısın. Boot Menu bu gibi başlatmalarda kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı