AirWick Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Meslek Odaları Pis Kokulardan Arındırmak! 27 Temmuz 2015 #1 Windows 10'a geçmek istiyorum ama tüm verilerim silinsin. Biliyorum bu temiz kurulum ile yapılabiliyor. Ancak ben bilgisayarımı fabrika ayarlarına aldığımda da eski sürüme dönsün istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı, yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2015
Windows 10'a geçmek istiyorum ama tüm verilerim silinsin. Biliyorum bu temiz kurulum ile yapılabiliyor. Ancak ben bilgisayarımı fabrika ayarlarına aldığımda da eski sürüme dönsün istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı, yok mu?
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #2 Yoktur. 10 üzerinde fabrika ayarına dönerseniz sıfırlanmış 10 olur. Aslında soruyu tam anlamadım. Başlıkla uyumsuz.
Yoktur. 10 üzerinde fabrika ayarına dönerseniz sıfırlanmış 10 olur. Aslında soruyu tam anlamadım. Başlıkla uyumsuz.