H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 3 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar böyle bir şey mümkün müdür? Not: Windows 10 32 Bit ama elimdeki Windows 7 ISO'su 64 Bit.
nyarlko Decapat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 230 3 Kasım 2020 #2 Diski sanal olarak ikiye böl 2. sanal bölüme kur niye olmasın. windows 7 varken 10 kurdugumu hatırlıyorum aynı diske ama tersini yapmamıştım hiç.
Diski sanal olarak ikiye böl 2. sanal bölüme kur niye olmasın. windows 7 varken 10 kurdugumu hatırlıyorum aynı diske ama tersini yapmamıştım hiç.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 3 Kasım 2020 #3 nyarlko dedi: Diski sanal olarak ikiye böl 2. sanal bölüme kur niye olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10'un 32 Bit olması bir sorun oluşturur mu?
nyarlko dedi: Diski sanal olarak ikiye böl 2. sanal bölüme kur niye olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10'un 32 Bit olması bir sorun oluşturur mu?
nyarlko Decapat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 230 3 Kasım 2020 #4 Direkt açması lazım ama emin değilim. Bence dene en fazla windows diskiyle BOOTLOADER onarımı yaparsın ondan sonra sıkıntısız çalışır. Hala sıkıntı yaparsa Başka BOOTLOADER kurup GRUB gibi sorunu çözebilirsin.
Direkt açması lazım ama emin değilim. Bence dene en fazla windows diskiyle BOOTLOADER onarımı yaparsın ondan sonra sıkıntısız çalışır. Hala sıkıntı yaparsa Başka BOOTLOADER kurup GRUB gibi sorunu çözebilirsin.