Windows 10 kurulum başlıyor ekranında donuyor

ArdayvZ26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma yeni bir SSD aldım ve format atmak istedim. USB belleğe ISO dosyasını önce Microsoft'un kendi programı ile daha sonrada Rufus programı ile oluşturdum. (aynı anda değil farklı zaman aralıklarında) BIOS ayarlarını ne olur ne olmaz diye resetledim ve USB belleği ilk sıraya aldım. Buraya kadar her şeyi doğru yaptığımı düşünüyorum. Boot ekranında USB belleği seçtikten sonra kurulum ekranı geliyor. Şimdi yükle dediğim zaman "kurulum başlıyor" yazan bir ekran geliyor ancak daha sonrasında başka bir ekran gelmiyor. Dün bilgisayarı sabaha kadar açık bıraktım ancak ekran hala aynıydı. Bugün de denedim ancak değişen bir şey yok çözümlerinize çok ihtiyacım var.
Sistemim:
ASUS B150M PRO GAMING anakart.
i5 6402p.
RX 460.
8 GB RAM.
1 TB HDD 240 GB SSD.
Arkadaşlar sorunumu çözmüş bulunmaktayım. Aynı sorunu alan arkadaşlar için çözümü söyleyeyim:

Ben BIOS ekranında Boot menüde USB belleği seçip tamam diyordum fakat yapmam gereken USB belleği ilk sıraya koyup Save & exit yapmakmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…