A ahmetmehmet55655 Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat rehberinden yeni bilgisayarıma Windows 10 kurmak istiyorum. 8 GB'lık bir flashın içerisine Windows'u yükleyip bilgisayara kurulumu tamamladıktan sonra flashı biçimlendirme vs. yöntemlerle flashı tekrardan kullanabilir miyim? Kusura bakmayın, başka biri sormuş. Yeni gördüm, cevabımı aldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat rehberinden yeni bilgisayarıma Windows 10 kurmak istiyorum. 8 GB'lık bir flashın içerisine Windows'u yükleyip bilgisayara kurulumu tamamladıktan sonra flashı biçimlendirme vs. yöntemlerle flashı tekrardan kullanabilir miyim? Kusura bakmayın, başka biri sormuş. Yeni gördüm, cevabımı aldım.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 1 Şubat 2021 #2 Evet, biçimlendirirseniz veya içindekileri silerseniz tekrar kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Plebisvf Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 Flash belleğe sağ tık yapın, biçimlendire tıklayın ve hiçbir şeye dokunmadan Başlat'a tıklayın. İsterseniz Birim Etiketi yazan yerden flash belleğin adını değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Flash belleğe sağ tık yapın, biçimlendire tıklayın ve hiçbir şeye dokunmadan Başlat'a tıklayın. İsterseniz Birim Etiketi yazan yerden flash belleğin adını değiştirebilirsiniz.