watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı topladım. Windows 10'u kurdum, fakat Zoom, TeamViewer, Office gibi uygulamaları kurarken sorun yaşıyorum. Ya setup ekranı gelmiyor ya da hata veriyor aşağıdaki gibi. Problem neden kaynaklanıyor olabilir?
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı topladım. Windows 10'u kurdum, fakat Zoom, TeamViewer, Office gibi uygulamaları kurarken sorun yaşıyorum. Ya setup ekranı gelmiyor ya da hata veriyor aşağıdaki gibi. Problem neden kaynaklanıyor olabilir?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 1 Ekim 2020 #2 Driverlarınızı yüklediniz mi?
watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #3 Silinen üye dedi: Driverlarınızı yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Driverları yükledim fakat birkaç tanesini aynı sebepten dolayı kuramadım.
Silinen üye dedi: Driverlarınızı yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Driverları yükledim fakat birkaç tanesini aynı sebepten dolayı kuramadım.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 1 Ekim 2020 #4 Aşağıdaki rehberi uygulayıp sonuçları paylaşır mısınız? SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
Aşağıdaki rehberi uygulayıp sonuçları paylaşır mısınız? SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #5 Enes3078 dedi: Aşağıdaki rehberi uygulayıp sonuçları paylaşır mısınız? SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Windows Resource Protection did not find any integrity violations. bu yazı geldi hocam. Windows 10'u baştan kursam düzelir mi sizce? Son düzenleme: 1 Ekim 2020
Enes3078 dedi: Aşağıdaki rehberi uygulayıp sonuçları paylaşır mısınız? SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Windows Resource Protection did not find any integrity violations. bu yazı geldi hocam. Windows 10'u baştan kursam düzelir mi sizce?