Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.342 Makaleler 2 Çözümler 4 24 Temmuz 2020 #1 Bugün SSD almıştım, SATA kablolarıni vs. takıp USB bellek ile format atmak istedim fakat hep bu ekranda kaldı. Başka bir ISO ile denediğimde ise yine aynı yerde kaldı. Ne yapmalıyım? Sorun devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2020
Bugün SSD almıştım, SATA kablolarıni vs. takıp USB bellek ile format atmak istedim fakat hep bu ekranda kaldı. Başka bir ISO ile denediğimde ise yine aynı yerde kaldı. Ne yapmalıyım? Sorun devam ediyor.
B Berkhan Şahin Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 55 24 Temmuz 2020 #2 UEFI kurulum yapmayı deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kurulumda anakart yapımcısının logosu gelir.
UEFI kurulum yapmayı deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kurulumda anakart yapımcısının logosu gelir.
Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.342 Makaleler 2 Çözümler 4 24 Temmuz 2020 #3 Berkhan Şahin dedi: UEFI kurulum yapmayı deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kurulumda anakart yapımcısının logosu gelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüm bilmiyorum fakat, BIOS'tan bir şeyleri kurcaladığımı hatırlıyorum sadece. .
Berkhan Şahin dedi: UEFI kurulum yapmayı deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kurulumda anakart yapımcısının logosu gelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüm bilmiyorum fakat, BIOS'tan bir şeyleri kurcaladığımı hatırlıyorum sadece. .
B Berkhan Şahin Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 55 24 Temmuz 2020 #4 Bulut2024 dedi: Nasıl çözdüm bilmiyorum fakat, BIOS'tan bir şeyleri kurcaladığımı hatırlıyorum sadece. . Genişletmek için tıkla... Çözdüğüne sevindim
Bulut2024 dedi: Nasıl çözdüm bilmiyorum fakat, BIOS'tan bir şeyleri kurcaladığımı hatırlıyorum sadece. . Genişletmek için tıkla... Çözdüğüne sevindim