mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 9 Ekim 2020 #11 bilinçli pars dedi: Avdan Welcome to Avdan's Alternate Tech Universe Designer, as a hobby. Creating videos since July 2017. You can contact me for business inquiries from the e-mail a... www.youtube.com Şöyle bırakayım. Bence başarılı. Genişletmek için tıkla... Heyt be hemşerim olduğunu öğrendim.
bilinçli pars dedi: Avdan Welcome to Avdan's Alternate Tech Universe Designer, as a hobby. Creating videos since July 2017. You can contact me for business inquiries from the e-mail a... www.youtube.com Şöyle bırakayım. Bence başarılı. Genişletmek için tıkla... Heyt be hemşerim olduğunu öğrendim.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.729 10 Ekim 2020 #12 bilinçli pars dedi: Microsoft biraz kamer Kaan Avdan'ın tasarımlarını izlesin de bizim de gözümüz bayram etsin azıcık. Genişletmek için tıkla... Baktım tasarımları acemice başka profesyoneller var bu çocuk daha gereksiz
bilinçli pars dedi: Microsoft biraz kamer Kaan Avdan'ın tasarımlarını izlesin de bizim de gözümüz bayram etsin azıcık. Genişletmek için tıkla... Baktım tasarımları acemice başka profesyoneller var bu çocuk daha gereksiz