ahmetpikacu794 Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Ben formatlıyacaktım PC'yi fakat kurulum ekranında kaldı ve hep Windows'u yükle diyor, yükleyince aynı yere atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Ben formatlıyacaktım PC'yi fakat kurulum ekranında kaldı ve hep Windows'u yükle diyor, yükleyince aynı yere atıyor.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 ahmetpikacu794 dedi: Ben formatlıyacaktım PC'yi fakat kurulum ekranında kaldı ve hep Windows'u yükle diyor, yükleyince aynı yere atıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeniden başladıktan sonra USB'yi çıkardığınızdan emin olun, aksi takdirde tekrar döngüye girecektir.
ahmetpikacu794 dedi: Ben formatlıyacaktım PC'yi fakat kurulum ekranında kaldı ve hep Windows'u yükle diyor, yükleyince aynı yere atıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeniden başladıktan sonra USB'yi çıkardığınızdan emin olun, aksi takdirde tekrar döngüye girecektir.