Windows 10 Kurulum Ekranında ne yapılmalı?

WhiteRose

Hectopat
Daha fazla  
Sisteme format atmayalı uzun zaman oldu ve şu an disk seçme ekranındayım. 1 TB'lik tek SSD kullanıyorum ve disk seçim ekranında ana disk harici küçük parçalar olarak ayrılmış üç tane daha disk var. Bunları silip tek disk olarak biçimlendirsem sıkıntı çıkar mı? Yoksa direkt ana diski biçimlendirip ona kuracağım.

Tüm diskleri silip tek bir diske kurabilirsiniz.

Bu bölümler sistemin çalışması için ayrılmış alanlar hepsini tek tek silin ve ardından büyük diski "yeni" seçeneğini seçerek bölün veya tek parça halinde ilerletin. Muhtemelen yine kendi kendine sistem için alan ayıracaktır.

Hepsini önce biçimledirip silin kalan tek diske kurun Windows geri otomatik o bölümleri oluşturacaktır.

Tüm diskleri silip tek bir diske kurabilirsiniz.
Küçükleri silip büyük diskte yeni seçeneğine tıkladım ve o küçük kısımları yeniden oluşturdu. Şu an kurulum başladı. Teşekkür ediyorum yardım için.

Küçükleri silip büyük diskte yeni seçeneğine tıkladım ve o küçük kısımları yeniden oluşturdu. Şu an kurulum başladı. Teşekkür ediyorum yardım için.

Rica ederim hocam. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…