neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.598 Makaleler 2 Çözümler 35 9 Ağustos 2022 #1 Windows 10 kurulumda Windows'u nereye kurmamız istediği soruluyor SSD'yi biçimlendirecek miyiz silecek miyiz?
Windows 10 kurulumda Windows'u nereye kurmamız istediği soruluyor SSD'yi biçimlendirecek miyiz silecek miyiz?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 Biçimlendirin ve kurun.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Ağustos 2022 #3 neqetria dedi: Windows 10 kurulumda Windows'u nereye kurmamız istediği soruluyor SSD'yi biçimlendirecek miyiz silecek miyiz? Genişletmek için tıkla... Silip ardından yeni butonuna basabilirsin. Ya da biçimlendirip kurabilirsin.
neqetria dedi: Windows 10 kurulumda Windows'u nereye kurmamız istediği soruluyor SSD'yi biçimlendirecek miyiz silecek miyiz? Genişletmek için tıkla... Silip ardından yeni butonuna basabilirsin. Ya da biçimlendirip kurabilirsin.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.757 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #4 Biçimlendirip içindeki herşeyi siliyorsun Sonra devam. Sil diyince ne oluyor bilmiyorum ama hayırlı bişi olmuyordur bence
Biçimlendirip içindeki herşeyi siliyorsun Sonra devam. Sil diyince ne oluyor bilmiyorum ama hayırlı bişi olmuyordur bence
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Ağustos 2022 #5 Dorzi dedi: Biçimlendirip içindeki herşeyi siliyorsun Sonra devam. Sil diyince ne oluyor bilmiyorum ama hayırlı bişi olmuyordur bence Genişletmek için tıkla... Diski silip tekrar kuruyorsun. Disk yöneticisi mantığı.
Dorzi dedi: Biçimlendirip içindeki herşeyi siliyorsun Sonra devam. Sil diyince ne oluyor bilmiyorum ama hayırlı bişi olmuyordur bence Genişletmek için tıkla... Diski silip tekrar kuruyorsun. Disk yöneticisi mantığı.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.598 Makaleler 2 Çözümler 35 9 Ağustos 2022 #6 Sağolun yardımlarınız için.