haydaraga Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 RAM 4gb SSD veya HDD modeli 256 GB ssd Ekran kartı Dahili ekran kartı İşlemci İ5 10. Nesil Windows kurmak isterken bu tarz bir sorunla karşılaştım. Ön bilgi vereyim; USB Rufus ile yazıldı. Tüm USB portlarını denedim. Bilgisayar Lenovo IdeaPad 3 Dosya Ekleri IMG_20230728_103146.jpg 97,1 KB · Görüntüleme: 55
Windows kurmak isterken bu tarz bir sorunla karşılaştım. Ön bilgi vereyim; USB Rufus ile yazıldı. Tüm USB portlarını denedim. Bilgisayar Lenovo IdeaPad 3
Lesath16 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Intel'in driverını indirmen gerek. İndir ve flasha at. Bende de aynı sorun vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sana yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi
Intel'in driverını indirmen gerek. İndir ve flasha at. Bende de aynı sorun vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sana yardımcı olacaktır.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Temmuz 2023 #3 Bu videomuza bir bakın derim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videomuza bir bakın derim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS haydaraga Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 Recep Baltaş dedi: Bu videomuza bir bakın derim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir seçenek bulunmuyor malesef. Dosya Ekleri 16905324235209086553580068589457.jpg 95,5 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu videomuza bir bakın derim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir seçenek bulunmuyor malesef.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Temmuz 2023 #5 İlk mesajdaki videomuza bakın. VMD sürücüsü gerekli olabilir. Artı 0 Eksi