AliDRLNK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 9 Ocak 2018 #1 Elimde ASUS A556U laptop var Windows 10 kurulum USB'si hazırladım. Takıyorum boot ekranına geliyorum fakat bilgisayar HDD'yi görmüyor. BIOS'da HDD gözüküyor. Format işlemini bir türlü tamamlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2018
Elimde ASUS A556U laptop var Windows 10 kurulum USB'si hazırladım. Takıyorum boot ekranına geliyorum fakat bilgisayar HDD'yi görmüyor. BIOS'da HDD gözüküyor. Format işlemini bir türlü tamamlayamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Ocak 2018 #2 Diskpart'ta 0 MB gözükmesi normal değil. Diskiniz arızalı olabilir. SSD'ye geçin. Zaten 2.5" dizüstü diskleri kolay bozuluyor.
Diskpart'ta 0 MB gözükmesi normal değil. Diskiniz arızalı olabilir. SSD'ye geçin. Zaten 2.5" dizüstü diskleri kolay bozuluyor.
AliDRLNK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 10 Ocak 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Diskpart'ta 0 MB gözükmesi normal değil. Diskiniz arızalı olabilir. SSD'ye geçin. Zaten 2.5" dizüstü diskleri kolay bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Olayı Asus’un kendisine bahsettim ve garantiye yollamamı istediler ilginiz için teşekkür ederim
Recep Baltaş dedi: Diskpart'ta 0 MB gözükmesi normal değil. Diskiniz arızalı olabilir. SSD'ye geçin. Zaten 2.5" dizüstü diskleri kolay bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Olayı Asus’un kendisine bahsettim ve garantiye yollamamı istediler ilginiz için teşekkür ederim