Windows 10 Kurulum Esnasında ''No Device Were Found'' Hatası

hocam usb yi rehber de anlatılan şekilde hazırlayın sonra başka bir usb ile anakartınızın bios unu güncelleyin sonrasında default ayarlarda anakartınız sizi karşılayacaktır. özel bir ayarınız varsa onu yaptıktan sonra hazırladığınız usb yı arkadaki usb portlarından birinden bağlayıp işlemi tekrarlatın. çünkü bazen anakartlar kurulumları arka portlardan izin veriyor

hocam usb yi rehber de anlatılan şekilde hazırlayın sonra başka bir usb ile anakartınızın bios unu güncelleyin sonrasında default ayarlarda anakartınız sizi karşılayacaktır. özel bir ayarınız varsa onu yaptıktan sonra hazırladığınız usb yı arkadaki usb portlarından birinden bağlayıp işlemi tekrarlatın. çünkü bazen anakartlar kurulumları arka portlardan izin veriyor
Şuanda anakartım en güncel sürüm en başta onu güncelledim. Ardından usb yi bootable yaptım videodaki gibi her portuda denedim fakat görmüyor ne yaptıysam olmadı.

Hocam o zaman anakarti default ayarlara alin ardindan arka portlardan birinden deneyin. Ayrica bazi modellerde boot islemi icin atanan ayri bi port olabilir kullanma klavuzundan bir arastirin derim. Yine olmazsa ayni sekilde baska bir usb bellekle deneyin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı