C CemXx Femtopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Selam. PC dun onarım ile basladi sonra masaustune gelmedi. Bugün de flashla Windows 10 kuracaktim fakat fotoğraftaki hata var. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
Selam. PC dun onarım ile basladi sonra masaustune gelmedi. Bugün de flashla Windows 10 kuracaktim fakat fotoğraftaki hata var.
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2023 #2 Hocam fotoğraf nerede? Artı 0 Eksi
MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #3 CemXx dedi: Selam. PC dun onarım ile basladi sonra masaustune gelmedi. Bugün de flashla Windows 10 kuracaktim fakat fotoğraftaki hata var. Genişletmek için tıkla... Ön yükleme hatası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi sorun herhalde cözüm videoda. Artı 0 Eksi
CemXx dedi: Selam. PC dun onarım ile basladi sonra masaustune gelmedi. Bugün de flashla Windows 10 kuracaktim fakat fotoğraftaki hata var. Genişletmek için tıkla... Ön yükleme hatası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi sorun herhalde cözüm videoda.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.302 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #4 Görsel yollayın. Artı 0 Eksi