EcoBaskannn Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 (Alıntıdır) bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
I ibrahimaaa Femtopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #2 yeniden bir format yüklemeyi düşünebilirsin usb'ye
EcoBaskannn Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 ibrahimaaa dedi: yeniden bir format yüklemeyi düşünebilirsin usb'ye Genişletmek için tıkla... Çok yaptım olmuyor bilen var mı?
ibrahimaaa dedi: yeniden bir format yüklemeyi düşünebilirsin usb'ye Genişletmek için tıkla... Çok yaptım olmuyor bilen var mı?
haikoloji Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 271 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz Ekran : nVidia Geforce 920MX Ram : SODIMM DDR4 2133Mhz 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında Mekatronik teknisyeni 15 Ağustos 2024 #4 EcoBaskannn dedi: Eki Görüntüle 2284540 (Alıntıdır) bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ISO dosyası bozuk
EcoBaskannn dedi: Eki Görüntüle 2284540 (Alıntıdır) bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ISO dosyası bozuk
EcoBaskannn Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #5 haikoloji dedi: ISO dosyası bozuk Genişletmek için tıkla... 3 farklı iso denedim flash bozuk olabilir mi?
haikoloji dedi: ISO dosyası bozuk Genişletmek için tıkla... 3 farklı iso denedim flash bozuk olabilir mi?
haikoloji Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 271 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz Ekran : nVidia Geforce 920MX Ram : SODIMM DDR4 2133Mhz 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında Mekatronik teknisyeni 15 Ağustos 2024 #6 EcoBaskannn dedi: 3 farklı iso denedim flash bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hazırlamış olduğunuz flash diski başka PC üzerinde de denediniz mi? Veya Virtual Box içerisine import etmeyi...
EcoBaskannn dedi: 3 farklı iso denedim flash bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hazırlamış olduğunuz flash diski başka PC üzerinde de denediniz mi? Veya Virtual Box içerisine import etmeyi...
EcoBaskannn Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #7 haikoloji dedi: Hazırlamış olduğunuz flash diski başka PC üzerinde de denediniz mi? Veya Virtual Box içerisine import etmeyi... Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat 4 gün önce yine format atmıştım farklı usb ile o zaman olmuştu.
haikoloji dedi: Hazırlamış olduğunuz flash diski başka PC üzerinde de denediniz mi? Veya Virtual Box içerisine import etmeyi... Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat 4 gün önce yine format atmıştım farklı usb ile o zaman olmuştu.
haikoloji Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 271 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz Ekran : nVidia Geforce 920MX Ram : SODIMM DDR4 2133Mhz 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında Mekatronik teknisyeni 15 Ağustos 2024 #8 EcoBaskannn dedi: 3 farklı iso denedim flash bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Formatlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor ise bozuk olması imkansız
EcoBaskannn dedi: 3 farklı iso denedim flash bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Formatlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor ise bozuk olması imkansız