Çözüldü Windows 10 kurulum hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mehmet×Alperen

Hectopat
Yer
Osmaniye
Bir arkadaşımın bilgisayarında bayağı virüs vardı. Bizde format atalım dedik. Hazır Windows 10 flashım vardı verdim. Taktı flashı seçti ilk başta Windows logosunda kaldığını sandık ama arkadaşım çok sabırlı olduğu için bayağı bir bekledik ve sonunda kurum ekranına vardık ama bu seferde SSD'yi görmüyor bilgisayar - BIOS'ta ve CMD'de gözüküyor-
Sonra CMD'ye girdirdim SSD'yi tertemiz yaptık formatladık. Yeniden başlattık ve yine 40 dk bekledik ama yine yüklenecek sürücü yok dedi. Sonra kurulum flashı hatalıdır dedik flashı bana getirdi ben tekrardan Windows 10'u flasha kurdum Rufus ile yeniden kurdum(Rufus 2.6) - BIOS veya UEFI MBR - yine aynı hatayı verdi ne yapabiliriz şimdiden teşekkürler.

• Güncel ISO dosyası indir.
  • Güncel Rufus kullan.
  • USB belleği değiştir.
Sorun düzeldi. En son yine aynı flasha aynı ISO dosyasını aynu Rufus ile yükledim tekrar denedik yine aynı hata çıktı. Flashı ön taraftaki USB portuna bağlamış. Sonra arka taraftaki USB 2.0 portuna bağlamış. Yine 40 dk beklemiş sorun düzelmiş bende anlamadım 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı