Flash bellegimi hazırlıyorum rufustan falan sonra f2 den bios a giriyorum usb mi en üste alıyorum ve ardından tekrar açınca bu geliyorBoot menüye girip flash belleğinizi seçmeniz gerekiyor.(flash belleğinizi hazırladınız diye varsayıyorum)
Flash bellegimi hazırlıyorum rufustan falan sonra f2 den bios a giriyorum usb mi en üste alıyorum ve ardından tekrar açınca bu geliyorFlash belleği hazırladıysanız BİOS menü de USB'yi boot loader olarak seçitikten sonra tekrar deneyin.
Flash bellegimi hazırlıyorum rufustan falan sonra f2 den bios a giriyorum usb mi en üste alıyorum ve ardından tekrar açınca bu geliyorOrada dediği gibi boot edebileceği bir aygıt(medya) bulamadığından orada kalıyor.
BIOS'dan boot ayarlarını doğru ayarlayıp doğru format atıldıysa açılacaktır.
Kurulumdan önce daha usb yi hazırladım bios menuden flash bellek i en üste aldım başlattım bu geldi sonraEğer kurulum bittikten sonra bu hatayı veriyorsa boot menüden windows kurduğunuz disk yada ssd yi birinci boot yapın onunla açılsın
Flash bellegimi hazırlıyorum Rufus'tan falan sonra F2'den BIOS'a giriyorum USB mi en üste alıyorum ve ardından tekrar açınca bu geliyor.
İsterseniz dc verin daha detaylı konuşalım ltfen.USB'yi üste aldıktan sonra değişiklikleri kaydediyor musunuz? BIOS'ta USB'den boot açık mı?
İsterseniz DC verin daha detaylı konuşalım ltfen.
Tamamdır şimdi biosa giriyorum atıyorumMaalesef DC kullanmıyorum. BIOS sayfasının fotoğraflarını atarsanız sorun var mı bakabilirim?
Maalesef DC kullanmıyorum. BIOS sayfasının fotoğraflarını atarsanız sorun var mı bakabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.