Windows 10 kurulum öncesi no bootable device hatası

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Yardım ederseniz çok sevinirim format atmak istiyorum fakat bu hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230416_203132.jpg
    IMG_20230416_203132.jpg
    141,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230416_203153.jpg
    IMG_20230416_203153.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 41
Eğer kurulum bittikten sonra bu hatayı veriyorsa boot menüden windows kurduğunuz disk yada ssd yi birinci boot yapın onunla açılsın

Orada dediği gibi boot edebileceği bir aygıt(medya) bulamadığından orada kalıyor.
BIOS'dan boot ayarlarını doğru ayarlayıp doğru format atıldıysa açılacaktır.

Boot menüye girip flash belleğinizi seçmeniz gerekiyor.(flash belleğinizi hazırladınız diye varsayıyorum)
Flash bellegimi hazırlıyorum rufustan falan sonra f2 den bios a giriyorum usb mi en üste alıyorum ve ardından tekrar açınca bu geliyor

Flash belleği hazırladıysanız BİOS menü de USB'yi boot loader olarak seçitikten sonra tekrar deneyin.
Flash bellegimi hazırlıyorum rufustan falan sonra f2 den bios a giriyorum usb mi en üste alıyorum ve ardından tekrar açınca bu geliyor

Orada dediği gibi boot edebileceği bir aygıt(medya) bulamadığından orada kalıyor.
BIOS'dan boot ayarlarını doğru ayarlayıp doğru format atıldıysa açılacaktır.

Eğer kurulum bittikten sonra bu hatayı veriyorsa boot menüden windows kurduğunuz disk yada ssd yi birinci boot yapın onunla açılsın
Kurulumdan önce daha usb yi hazırladım bios menuden flash bellek i en üste aldım başlattım bu geldi sonra

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı