TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 7 Aralık 2020 #11 Ahmtbtnn dedi: Evet onu da yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence sistemdeki ürün anahtarında bir sıkıntı var.
Ahmtbtnn dedi: Evet onu da yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence sistemdeki ürün anahtarında bir sıkıntı var.
A Ahmtbtnn Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #12 TahaHartavi dedi: Hocam bence sistemdeki ürün anahtarında bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğim birşey var mı? Sorunumu hallettim ama yinede teşekkürler. Normalde Windows Update'te güncelleme gözükmüyordu ama Microsoft'un sitesinden güncellemeyi denetle dediğim zaman Windows güncellemeyi başlattı. Son düzenleme: 8 Aralık 2020
TahaHartavi dedi: Hocam bence sistemdeki ürün anahtarında bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğim birşey var mı? Sorunumu hallettim ama yinede teşekkürler. Normalde Windows Update'te güncelleme gözükmüyordu ama Microsoft'un sitesinden güncellemeyi denetle dediğim zaman Windows güncellemeyi başlattı.