Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Format ekranında %70'lerdeyken hata kodu: 0x80070570 bu hatayı alıyorum. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2021
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 29 Ekim 2021 #2 Zadan dedi: Format ekranında %70'lerdeyken hata kodu: 0x80070570 bu hatayı alıyorum. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Kurulum için USB diski hangi yazılım ile oluşturdunuz? ISO'yu nereden indirdiniz? Artı 0 Eksi
Zadan dedi: Format ekranında %70'lerdeyken hata kodu: 0x80070570 bu hatayı alıyorum. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Kurulum için USB diski hangi yazılım ile oluşturdunuz? ISO'yu nereden indirdiniz?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.595 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #3 USB için hazırladığınız ISO dosyası yerine başka bir dosya indirin tekrar Rufus ile USB'ye hazırlayın kurulum için. Artı 0 Eksi
USB için hazırladığınız ISO dosyası yerine başka bir dosya indirin tekrar Rufus ile USB'ye hazırlayın kurulum için.
KS KS Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #4 zeki1981 dedi: Kurulum için USB diski hangi yazılım ile oluşturdunuz? ISO'yu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Rufus'la hazırladım Microsoft'tan indirdim. BeyazAslan dedi: USB için hazırladığınız ISO dosyası yerine başka bir dosya indirin tekrar Rufus ile USB'ye hazırlayın kurulum için. Genişletmek için tıkla... Microsoft'tan indirdim yani bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Kurulum için USB diski hangi yazılım ile oluşturdunuz? ISO'yu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Rufus'la hazırladım Microsoft'tan indirdim. BeyazAslan dedi: USB için hazırladığınız ISO dosyası yerine başka bir dosya indirin tekrar Rufus ile USB'ye hazırlayın kurulum için. Genişletmek için tıkla... Microsoft'tan indirdim yani bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 29 Ekim 2021 #5 Zadan dedi: Rufus'la hazırladım Microsoft'tan indirdim. Genişletmek için tıkla... USB diskinizde ya da kullandığınız depolama biriminde SSD HDD nizde sorun olabilir. Diskteki bölümleri silip tekrar oluşturmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Zadan dedi: Rufus'la hazırladım Microsoft'tan indirdim. Genişletmek için tıkla... USB diskinizde ya da kullandığınız depolama biriminde SSD HDD nizde sorun olabilir. Diskteki bölümleri silip tekrar oluşturmayı deneyin.
KS KS Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #6 zeki1981 dedi: USB diskinizde ya da kullandığınız depolama biriminde SSD HDD nizde sorun olabilir. Diskteki bölümleri silip tekrar oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten sildim yine aynı hata Windows 8.1'de hiçbir sıkıntı yoktu flash bellekte sizce bir sorun olmuş olabilir mi? Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: USB diskinizde ya da kullandığınız depolama biriminde SSD HDD nizde sorun olabilir. Diskteki bölümleri silip tekrar oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten sildim yine aynı hata Windows 8.1'de hiçbir sıkıntı yoktu flash bellekte sizce bir sorun olmuş olabilir mi?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 29 Ekim 2021 #7 Zadan dedi: Zaten sildim yine aynı hata Windows 8.1'de hiçbir sıkıntı yoktu flash bellekte sizce bir sorun olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Başka bir flash disk varsa onunla dene. Bir de sisteminde çift RAM var ise tek RAM ile dene. Artı 0 Eksi
Zadan dedi: Zaten sildim yine aynı hata Windows 8.1'de hiçbir sıkıntı yoktu flash bellekte sizce bir sorun olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Başka bir flash disk varsa onunla dene. Bir de sisteminde çift RAM var ise tek RAM ile dene.
KS KS Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #8 zeki1981 dedi: Olabilir. Başka bir flash disk varsa onunla dene. Bir de sisteminde çift RAM var ise tek RAM ile dene. Genişletmek için tıkla... Tek RAM var başka bir flashta deneyeceğim. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Olabilir. Başka bir flash disk varsa onunla dene. Bir de sisteminde çift RAM var ise tek RAM ile dene. Genişletmek için tıkla... Tek RAM var başka bir flashta deneyeceğim.