eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 3 Eylül 2021 #1 Windows 10 kuracaktım. Tam her şey tamamlandı yeniden başlatdı sonra Windows 10 yüklemesi başarısız 0xc1900101 safe_os phase with an error during boot gibi bir hata veriyor.
Windows 10 kuracaktım. Tam her şey tamamlandı yeniden başlatdı sonra Windows 10 yüklemesi başarısız 0xc1900101 safe_os phase with an error during boot gibi bir hata veriyor.
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 Usb'nizi sıfırlayıp tekrardan RUFUS ile yazmanızı tavsiye ediyorum hocam.
eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 3 Eylül 2021 #3 Alperen Can dedi: Usb'nizi sıfırlayıp tekrardan RUFUS ile yazmanızı tavsiye ediyorum hocam. Genişletmek için tıkla... usbden denedim olmadı şuanda iso dosyası çıkardım iso dosyasından yapıyorum ulturaiso programı ile oda hata veriyor..
Alperen Can dedi: Usb'nizi sıfırlayıp tekrardan RUFUS ile yazmanızı tavsiye ediyorum hocam. Genişletmek için tıkla... usbden denedim olmadı şuanda iso dosyası çıkardım iso dosyasından yapıyorum ulturaiso programı ile oda hata veriyor..
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 eedd dedi: usbden denedim olmadı şuanda iso dosyası çıkardım iso dosyasından yapıyorum ulturaiso programı ile oda hata veriyor.. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdığınız usb'yi tekrardan sıfırlayıp rufus ile tekrar yazın. Ve Windows kurulumunu tekrar deneyin.
eedd dedi: usbden denedim olmadı şuanda iso dosyası çıkardım iso dosyasından yapıyorum ulturaiso programı ile oda hata veriyor.. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdığınız usb'yi tekrardan sıfırlayıp rufus ile tekrar yazın. Ve Windows kurulumunu tekrar deneyin.
eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 3 Eylül 2021 #5 Alperen Can dedi: Hocam yazdığınız usb'yi tekrardan sıfırlayıp rufus ile tekrar yazın. Ve Windows kurulumunu tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam usbye yazmadım lafı ne demek
Alperen Can dedi: Hocam yazdığınız usb'yi tekrardan sıfırlayıp rufus ile tekrar yazın. Ve Windows kurulumunu tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam usbye yazmadım lafı ne demek
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #6 eedd dedi: hocam usbye yazmadım lafı ne demek Genişletmek için tıkla... USB'ye yazıp deneyin hocam. Sorununuz çözülecektir.
eedd dedi: hocam usbye yazmadım lafı ne demek Genişletmek için tıkla... USB'ye yazıp deneyin hocam. Sorununuz çözülecektir.