Windows 10 kurulum sorunu

Tunapy

Decapat
Kurulumda hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Video izledim ancak onlarda çıkmamıştı bu tip seçenekler.

Dosya Ekleri

• 1598632686137989726228.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 51
Diskiniz 4'e bölünmüş. Tüm alanları tek tek silin ve kalan tek bölümü seçerek ileri deyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücü 0'ı seçip ileri demen de yeterli, aklında hiç soru işareti kalmaması için bu videoları izle ilk önce.

Diskiniz 4'e bölünmüş. Tüm alanları tek tek silin ve kalan tek bölümü seçerek ileri deyin.

Dostum silemiyorum sadece OS dışında birine tıklayınca ekteki uyarı çıkıyor.

Izledim dostum bunların hepsi 0.

Dosya Ekleri

• 1598633249701-1078746685.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 50
3.bölüme kurun. Diğer bölümlerin alanı küçük olduğu için kurulmuyor.

Şu an böyle ancak ASUS bataryanın yüzde kaça kadar doldurulacağını seçtiğim uygulama da silinmiş bataryamı kontrol edemiyorum.

Technopat videolarında mevcut bu kısım.

Videoda gösterilen bende yok.

3.bölüme kurun. Diğer bölümlerin alanı küçük olduğu için kurulmuyor.

Yanlış mı yaptım acaba?

Bölüm 3'e tıklayıp ileri dediğiniz zaman bir hata veriyor mu? Vermiyorsa sıkıntı yok.

Hata vermiyor yaptım ancak yukarıya attığım ekteki gibi bir sorun var ayrıca videoda tıklıyorlar ve şöyle bir Windows klasörü geliyor bende o da yok yanlış mı yaptım?

Bu arada kurulumu yaparken videoda internet kullanmadılar beni internete bağladı kurulumda anlamadım şimdi ne yapacağım?
Şu an bu aşamadayım usb belleği çıkarayım mı?

Dosya Ekleri

• 15986373355331752332227.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…