Windows 10 kurulum sorunu

seferce

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşım ''DELL'' marka bilgisayar getirdi. Çok yavaş açılıyor, sorunu vardı. Bilgisayarda 1 GB RAM, 40 GB da harddisk var. Windows 7 işletim sisteminde güncelleme ile Windows 10 işletim sistemi kurulmuş. Ben Windows 10 yeniden kurmak istedim. Temiz kurulum için ''Rufus'' programında Disk bölüm düzeni ve Hedef sistem türünü UEFI için GPT bölüm düzenini seçip iso dosyasını USB'ye yükleyip, kurulum yapmak istediğimde hiç kuruluma başlanmıyor. MBR bölüm düzeni:BIOS ya da UEFI için kısmını seçip iso dosyasını USB'ye atıp kurulum yapmak istediğimde ise, kurulum yapılıyor fakat son aşamada (resim 1 de görüldüğü gibi) Windows logosu ve imleç dönüyor. Yani kurulum tamamlanmıyor. Ve bu işlemleri 3 farklı USB'de denedim. Ayrıca Rufus programını kullanmadan direk USB'nin içine iso dosyalarını kopyaladağım zamanda da kurulum yapılıyor fakat son aşama imleç sürekli dönüyor. Kurulum için ayrıca bir çok DVD de denedim olmadı. Windows 10'un yanında Windows 8'de de kurulum başlamadı. Windows 7'yi de kurmak istediğimde kurulum başlandı ancak en son aşamada yine durdu. Şu an bilgisayarı normal bir şekilde başlattığımda açılmıyor, imleç sürekli dönüyor. Yardımcı olur musunuz? (Resim 2'de sürücüler var)

resim 2.jpg resim1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı