Windows 10 Kurulum "VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR" Hatası

YoskiTR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir sorun alıyorum. Bunu nasıl aldınız derseniz bilgisayar Windows 10 olurken % 32'de devam ederken bir anda durakladı, ben de kıl oldum. Resetledim ve bu sefer de dedi ki eski sistem kullanıyor gibi bir şey dedi ve ben de bıraktım. Bir anda kapandı, ben de şarja taktım sarj bitmiştir diyerek ve açtığımda bu hata geldi. Lütfen yardım edin ne güvenli mod açılıyor ne bunun dışında bir şeyler oluyor. Şu an 10 dakikadır kendini kapıyor ve tekrar böyle oluyor.

Ss isteyenler için:
e5pr8l.jpg

Aynısı bana da oldu %47'de aynı hatayı aldım. Windows eski sürümünüzü geri yüklüyor dedi. Geri Windows 8.1'e 10 dakikada geri döndü. Sende Sony mi kullanıyorsun? @Murat5038 @Recep Baltaş bir el atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump diye bir klasör yok. @Murat5038
C:\Windows içerisinde Memory.dmp olarak bir dosya varsa bunu upload edin. Gizli klasörleri açıp birde öyle deneyin. Hala yoksa sistemde CCleaner tarzı silme işlemi veya bakım yapan programlar varsa bunlar onları sildiğinden dosyayı bulamayabilirsiniz. Bu tür programları şuanlık kullanmayın varsa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı