keremmuchiha Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Merhaba. Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum hem de çok istiyorum. Bunun için çözüm olarak da bir kurulum videosu buldum ama sizce güvenilir mi? Size sormak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Merhaba. Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum hem de çok istiyorum. Bunun için çözüm olarak da bir kurulum videosu buldum ama sizce güvenilir mi? Size sormak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DedektifWindows Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 41 13 Haziran 2023 #2 Evet bende bu yöntem ile Windows 11'den Windows 10'a geçmiştim sizde geçebilirsiniz.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 Güvenli kullanabilirsiiz.
keremmuchiha Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #4 Titanl1o dedi: Güvenli kullanabilirsiiz. Genişletmek için tıkla... Kurduğumda tekrar driver kurmam gerekecek mi?
Titanl1o dedi: Güvenli kullanabilirsiiz. Genişletmek için tıkla... Kurduğumda tekrar driver kurmam gerekecek mi?
DedektifWindows Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 41 13 Haziran 2023 #5 keremmuchiha dedi: Kurduğumda tekrar driver kurmam gerekecek mi? Genişletmek için tıkla... Gerkemeyebilir bende gerekmemişti.
keremmuchiha dedi: Kurduğumda tekrar driver kurmam gerekecek mi? Genişletmek için tıkla... Gerkemeyebilir bende gerekmemişti.