Windows 10 Kurulum Yaparken Disk Bölünmeli mi?

Freedos cihaza Windows 10 kuracağım. Tek bir sorum var cevaplarsanız sevinirim. Cihazda sadece 480 GB SSD var. Disk seçenekleri geldiğinde sadece seçip ileri demem yeterli midir? Yoksa diskin sağlıklı çalışabilmesi için silip bölme filan mı yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Format atarken geliyorsun orada disk zımbırtılarını ayarlama sırası gelince gelişmişe basıyorsun. Eğer içindekilerin gitmesinde bir sorun yoksa hepsini biçimlendirmeye basıyorsun. Sonra hepsine sil diyorsun. En son bir tane 479.8 GB filan bir disk açılır onu seçip devam de. Ben Windows 7 formatlarını böyle atıyorum. Diski bölmek diski ve işlemciyi yorar o yüzden gerek yok bence.

Format atarken geliyorsun orada disk zımbırtılarını ayarlama sırası gelince gelişmişe basıyorsun. Eğer içindekilerin gitmesinde bir sorun yoksa hepsini biçimlendirmeye basıyorsun. Sonra hepsine sil diyorsun. En son bir tane 479.8 GB filan bir disk açılır onu seçip devam de. Ben Windows 7 formatlarını böyle atıyorum. Diski bölmek diski ve işlemciyi yorar o yüzden gerek yok bence.

Hocam SSD cihazın kendisinde var ilk defa Windows 10 kurulucak içinde bişey yok yani. Çıkan sayfada diski biçimlendirip silip sonra çıkan diski seçip devam et yapıyorum. Hocam peki tek parça disk var karşıma birden fazla disk mi çıkacak o sayfada?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı