Windows 10 kurulum yok

ZeNaNLi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Windows 10 kurmak istediğimde disk listesine kadar gelip SSD'yi seçip biçimlendiriyorum. Kurulumda da herhangi bir hata ile karşılaşmıyorum ve başarıyla kurup yeniden başlattığında PC açılmıyor. Tekrar kurulum yapmak istediğimde ve disk listesine baktığımda SSD'nin boş olduğunu görüyorum. Bunu üç kez denememe rağmen Windows kuruldu gibi görünüyor ama diskin içinde hiçbir kurulum gözükmüyor, boş görünüyor. Bu durum ile ilk kez karşılaşıyorum.
Konu hakkında bilgisi olanlardan destek rica ediyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleği 10'dan geriye saydıktan sonra çıkartıyor musunuz? Siz yanlış anlıyor olabilirsiniz.

USB belleği 10'dan geriye saydıktan sonra çıkartıyor musunuz? Siz yanlış anlıyor olabilirsiniz.
Hayır, yeniden başlatılıyor diyor başlaması lazım ama ASUS anakart yazısında kalıyor.
Daha sonra tekrar başlatıp usbden açıp kurmak istediğimde diskin boş olduğunu görüyorum.
Kurulum esnasında kurulum adımlarını normal seyrinde başarıyla tamamlıyor yazıyor.
İşin ilginç yanı hiç bir hata almıyorum.

İlginç. USB belleği tekrar oluşturur musunuz? Windows ISO dosasının orijinal olduğundan emin olun. Ek olarak BIOS'u sıfırlayıp deneyiniz.

Hocam BIOS'tan ilk seçim olarak USB belleği değil de Windows boot Manager'ı seçip dener misiniz(böyle ekstra bir yer yoksa SSD'yi de seçebilirsiniz.)

Dediğiniz gibi yeni imaj usb oluşturup deneyeceğim.
Bu kez Windows 11 olarak deneyeceğim.
BİOS default yapıp test edeceğim.

Windows boot Manager seçtiğimde ASUS anakart yazısında takılı kalıyor.
Cumartesi tüm seçenekleri deneyeceğim sanırım.
M2 SSD söküp takıcam, RAMları da öyle ypıcam sanırım.

Böyle bir durum ile ilk kez kaşılaştım.
EPİC Gamesten PUBG indiriyordu %5 olduğundan konum hatası deyip restart yaptı ve bir daha da açılmadı. İndirdiği konum başka bir disk ve belki bu disk arızalandı diye söküp denedim ama yine olmadı.
Bir kaç kez de mavi ekran hatası verdi ve son olarak da asus yazısında takılı kaldı.

Windows 11 orjinal USBden kurulum yaptım fakat yine anakart yazısında takılı kaldı.
Haftasonu diskleri ve Ramleri sırayla çıkarıp test edeceğim.
Amazondan SSD alalı henüz 15 ay oldu, başka bir diske de deneyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…