Greatpaladin
Hectopat
Daha fazla
Bir hafta önce Monster Tulpar T5 13.1 dizustu bilgisayar aldim. Freedos aldim. Windows 10 pro kurmaya calistim ama acilirken windows baslatilamiyor ve kendini yeniden baslatiyor. Hata kodu da 0xc00001. Her türlü sekilde kurmayi denedim zaten kendim de bilgisayar muhendisligi ogrencisiyim basit bir hata yaptigimi dusunmuyorum. Bazen de garip bir sekilde masaustu aciliyor. Su ana kadar iki kez masaustu acildi bir tanesinde diger kullanici yazan kilit ekrani geldi ve sifre istedi ve haliyle bulamadim. Ikinci acilisinda ise tamamen acildi windows menu tusuna tiklayamadim zaten sonradan da bilgisayar coktu IRQL NOT LESS OR EQUAL hatasini verdi bu sefer. Rufus'la kurmayi da denedim normal sekilde de denedim zaten UEFI kuruyorum. Buyuk ihtimalle Monster'dan kaynakli bir sorun. RAMleri ters takmis olabilirler(oyle bir olsa bilgisayar hic acilmazdi gerci)SATA SSD'yi M2 SATA ya degistirken yanlis takmis olabilirler. Donanimsal bir hata oldugunu dusunuyorum. Teknik servislerini aradigimda ise Windows'u biz kurmadigimiz icin bir sey yapamayiz dediler. Buyuk ihtimalle donanimsal kaynakli hata oldugunu emin oldugumu soyleyip geri yollayacagim. Yardim ederseniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.
Up
Koskoca forumda bir tane bile mi yorum olmaz
Up
Koskoca forumda bir tane bile mi yorum olmaz