Absinthe 92 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #1 ISO dosyasını indirdim ve Technopat rehberi ile UEFI USB'si oluşturdum ancak kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum.
ISO dosyasını indirdim ve Technopat rehberi ile UEFI USB'si oluşturdum ancak kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum.
J joe54 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #2 Geçen gün kurulum yaparken ben de karşılaştım, şu adımları izleyin Windows Kur iletişim kutusunda dilinizi seçin ve tıklayın. Sol alt köşedeki Bilgisayarı onarın'a tıklayın ve Bir seçenek belirle ekranından Sorun giderme'yi seçin. Sorun giderme ekranında, Gelişmiş Seçenekler'e tıklayın ve Komut İstemi'ne tıklayın . Komut İstemi açıldığında, aşağıdaki komutları yazın ve her birinin ardından klavyenizdeki Enter tuşuna basın: bootrec / scanos bootrec / fixmbr bootrec / fixboot bootrec / rebuildbcd
Geçen gün kurulum yaparken ben de karşılaştım, şu adımları izleyin Windows Kur iletişim kutusunda dilinizi seçin ve tıklayın. Sol alt köşedeki Bilgisayarı onarın'a tıklayın ve Bir seçenek belirle ekranından Sorun giderme'yi seçin. Sorun giderme ekranında, Gelişmiş Seçenekler'e tıklayın ve Komut İstemi'ne tıklayın . Komut İstemi açıldığında, aşağıdaki komutları yazın ve her birinin ardından klavyenizdeki Enter tuşuna basın: bootrec / scanos bootrec / fixmbr bootrec / fixboot bootrec / rebuildbcd